KTM Orange Shop Oldenzaal

KTM Race en ATB, de technische hoogstandjes in onze "Orange Shop" in Oldenzaal

KTM timmert behoorlijk aan de weg, over de hele wereld staan ze bekend om hun betrouwbare technische producten. Kijk naar de Race-wereld, Moto GP en Moto Cross. Al vanaf 1964 bouwen ze ook fietsen die altijd gerelateerd zijn aan sport en competitie. Inmiddels hebben ze ook hun eigen teams  in roadrace, mountainbike en downhill.

KTM On the Road !

Er wordt heel veel geld gestoken in de ontwikkeling van sterke en lichte frames, maar ook in "slimme" suspension -techniek dat moeten zorgen voor een goed contact met de ondergrond, maar tevens geen energie mag vreten.

Bekijk ....HIER... alle Race & ATB in onze Orange Shop

dit jaar hebben we onze band met KTM nog verder verstevigd wat resulteerde in de titel "Orange Shop Oldenzaal". We hebben het assortiment flink uitgebreid, de voorraad verhoogd én gezorgd voor beschikbaarheid van demo-fietsen die ook smerig mogen worden. Al die mooie techniek wil natuurlijk nog niet zeggen dat je altijd "High-end" geld kwijt bent, goede KTM mountainbikes zijn er al vanaf zo'n € 700,00, de drempel ligt laag.


Inmiddels is E-techniek ook al doorgedrongen tot de sportieve fietsen. De Oostenrijkers pakken dit heel erg serieus aan, zowel constructief als motortechnisch moet het allemaal écht kloppen. Nieuwsgierig ? : test bij ons, geheel vrijblijvend, een E-MTB en vertel ons hoe je dit hebt ervaren.

Vaste partners van KTM zijn :

Schwalbe , Shimano, DT-Swiss, Rock Shox, Fox en Bosch. Partners waar je van op aan kunt.