Vakantiefietsen en Wereldfietsen

Vakantiefietsen, wereldfietsen of expeditionfietsen


De ultieme vakantiefietsen zijn custombuilt, d.w.z. de fiets exact samengesteld naar je eigen wensen en je eigen doelen.

 

Santos Travelmaster 3+

Santos bouwt bijvoorbeeld zulke custombuilt vakantiefietsen op basis van sterke en lichte aluminium frame's. Je kiest jouw favoriete frame, het versnellingssysteem, ketting of riem, verlichting en natuurlijk een mooie kleur.

 

 

 

 

Tout Terrain is ons andere (nieuwe !) merk, ook deze fietsen zijn ontstaan uit passie voor fietsen en reizen, de vele ervaringen van wereldreizigers zie je ook hier terug in het ontwerp. De basis voor deze fietsen wordt gevormd door veredelde ChroMo-stalen buizen van Didacciai. De frames van deze fietsen zijn daardoor sterk en stijf maar, niet onbelangrijk, heel comfortabel. Net als bij Santos kies je jouw kleur en gewenste afmontage.

Tout Terrain Tanami

De fietsen van bovenstaande merken zijn daadwerkelijk "hand made" en dat zijn er tegenwoordig nog maar heel weinig, één persoon is verantwoordelijk voor de bouw van elke afzonderlijke fiets. Bij beide merken krijg je écht jouw unieke fiets. De technische opbouw daar komen we samen wel uit, alleen de kleur moet je zélf kiezen en dat blijkt niet altijd even eenvoudig te zijn. Gelukkig hebben we naast de vele demo-fietsen (waarop je écht mag fietsen !) alle mogelijke kleuren op aluminium- en stalen buizen zodat je niet van een "computerkleur" uit hoeft te gaan.

KTM Life 1964 ltd

KTM is niet, of maar gedeeltelijk, custombuilt. Een fabrieksfiets die met uiterste precisie is opgebouwd, in geveerde en ongeveerde uitvoeringen, mét of zonder verlichting of spatborden. KTM maakt gebruik van triple butted aluminium frames en staat garant voor kwaliteit en  innovatie. Zijn al jouw wensen al "af fabriek" aan boord ? en vindt je de kleur ook super ? Dan ga ervoor !

 

 

Discover....Alle Wereldfietsen, vakantiefietsen en trekkingfietsen van Jos Ophuis Lifestyle-bikes. Lees en begrijp waarom wij juist voor deze merken hebben gekozen